Kik vagyunk mi?

Molnárné Ágfay Gabriella – tréner, life és business coach, pedagógus, okleveles vegyész

Egy spanyol-magyar cég ügyvezetőjeként és egyik tulajdonosaként megéltem az első lépésektől a saját piaci szegmensén belül top 10-be jutáson át a saját elhatározású exit folyamatig mindent, amit az üzleti életben meg kell és meg lehet tapasztalni.

Vegyész végzettségemmel laboráru kereskedelemben dolgoztam húsz éven keresztül, számtalan laboratóriumot megterveztem, berendeztem, feltöltöttem eszközökkel és vegyszerekkel, ami rendkívül izgalmas tevékenység, mégis másra vágytam. Húsz év után döntöttem el, az én pályám igazán a tudás átadás, ezért is poroltam le pedagógusi diplomámat és tanultam tovább előbb trénernek, aztán life és business coachnak és orientálódtam a felnőtt képzés irányába.

Sok tapasztalatot szereztem, mégis, ha azt kérdezik tőlem mi a legnagyobb erősségem, inkább azt mondanám az ember szeretetem és empátiám, ami bármit csinálok kihat a munkámra.

Miért érdemes a BEST tréninget választani?

Hiszek abban, hogy a hivatásom iránti lelkesedés érződik az együtt töltött idő alatt és át tudom adni a csapatnak az energiát, a hangulatot és a megfelelő tudást.

Mire számítson az, aki még nem vett részt BEST tréningen?

Fesztelen hangulatra, biztonságra, rengeteg gyakorlaton keresztül megélt élményre és hasznos tanulási folyamatra.

Milyen témákkal kereshetem a BEST tréninget?

A tréning tematikáim minden esetben személyre, csapatra szabottak. Az igényeknek megfelelően foglalkozunk a csoport hatékonyságával, a vezetők képességeinek fejlesztésével, az egymás közötti empátiával, a konfliktusok megfelelő kezelésével, együttműködési készségekkel, időgazdálkodással, problémamentes kommunikációval, generációk együttműködésével és sok önismerettel-ember ismerettel.

Hogyan kapcsolódik a coaching a tréninghez?

A tréningeken a csoporttal, a belső dinamikákkal foglalkozunk, az együttműködést fejlesztjük. A coaching kiváló lehetőség arra, hogy egyénileg is dolgozni lehessen egy-egy terület javításán, az esetleges elakadások kezelésén, vagy éppen a kiégés elkerülésén.

A felsővezetők szakmai élete nagyon magányos tud lenni, ebben is segít egy megfelelően orientált business coaching, ami például egy változási folyamatban is hatalmas mankóként tud szolgálni.

Milyen formában zajlanak a tréningek?

Alkalmazkodva a lehetőségekhez a kívánt helyszínre kitelepülve és online formában is. Az időtartam a megbízó kérésének és a kitűzött célnak megfelelő.

Milyen formában zajlanak a coachingok?

Veszprém vonzáskörzetében személyesen, nyugodt környezetben, vagy sétáló coaching formában valósíthatóak meg a coaching ülések. Az ország bármely más pontjáról pedig az online térben kapcsolódunk össze. 

Az elérhetőségeim:

Molnárné Ágfay Gabriella www.besttraing.hu trening@besturak.hu
tel. (30) 340-6590

Rövid bemutatkozó videóinkból megismerhetik filozófiánkat, tréneri szemléletünket és, hogy miért imádjuk ezt a hivatást.

Molnárné Ágfay Gabriella

Molnár Bence

Milyenek is a BEST Tréningek?

Egy tréning jó esetben élvezetes, hiteles és magával ragadó.
Arra törekszünk, hogy a velünk töltött órák alatt is ezt érezzék a résztvevők és elégedetten, tartalommal töltött hátizsákkal és jókedvűen távozzanak.

Cégünk filozófiája, hogy otthon, baráti körben, vagy a munkahelyen, a boldog, kiegyensúlyozott ember pozitív atmoszférát teremt maga körül.
Aki önmagával elégedett és kellő önismerettel rendelkezik, annak kevés konfliktusa van, mert környezetével szemben empatikusabb tud lenni.

Abban szeretnénk segíteni, hogy ezt sokan magukénak érezzék és megtapasztalják.

Kommunikációs, csapatépítő, vezetőképző, konfliktus kezelő, asszertivitás tréninget, vagy egy komplex, mindegyikből egy kicsit tartalmazó összeállítást is össze tudunk állítani, minden cégre és csoportra, a kéréseknek megfelelően testre szabva.

A tréningek minden esetben gyakorlat orientáltak, ősi ösztönünkre, a játék szeretetére és a jókedvre építve, miközben megfelelő kivezetéssel mindenki saját maga vonja le a megbeszélések alatt a tanulságokat.

Hogyan osszunk le feladatokat, hogy a munka lehető leghatékonyabb legyen és közben a dolgozó is jól érezze magát?
Miként növeljük a beosztottaink csapatösszetartását, hogyan teremtsünk a nagy leterheltség ellenére jó hangulatot? Mitől válik a csoport csapattá?
Hogyan válhatunk még toleránsabbá és hogyan vihetjük tovább az elfogadó képességet a munkatársaink felé?
Hogyan kezeljük a munkahelyi konfliktusokat? Hogyan kommunikáljunk, hogy a problémák kezelhetőek legyenek és ne félreértéseken alapuljanak?
Hogyan tegyük motiváltabbá a munkatársainkat?

Ezekre és számos egyéb kérdésre keressük közösen a választ sok-sok szemléltető játékon, gyakorlaton és modellen keresztül, élvezetes, sodró hangulatú tréning formában.

A tréningek kültéren és beltéren egyaránt megvalósíthatóak, biztonságosak, balesetveszélyes helyzeteket nem okoznak.
Amennyiben elmélyültebb, hosszabb távon ható munkára van szükség, a beltéri helyszín a kedvezőbb, mert a figyelem könnyebben összpontosul.
Lehetőség van egymásra épülő, pl. fél évenként ismétlődő tréning sorozat megszervezésére is.

Kérjük keressenek minket, ha tréninggel szeretnék munkatársaik közérzetét, cégükhöz való lojalitását és hatékonyságát javítani, mert mindig van hová fejlődnünk, a tanulás egy életre szóló feladat.

Close Menu