Kik vagyunk mi?

Rövid bemutatkozó videóinkból megismerhetik filozófiánkat, tréneri szemléletünket és, hogy miért imádjuk ezt a hivatást.

Molnárné Ágfay Gabriella

Molnár Bence

Milyenek is a BEST Tréningek?

Egy tréning jó esetben élvezetes, hiteles és magával ragadó.
Arra törekszünk, hogy a velünk töltött órák alatt is ezt érezzék a résztvevők és elégedetten, tartalommal töltött hátizsákkal és jókedvűen távozzanak.

Cégünk filozófiája, hogy otthon, baráti körben, vagy a munkahelyen, a boldog, kiegyensúlyozott ember pozitív atmoszférát teremt maga körül.
Aki önmagával elégedett és kellő önismerettel rendelkezik, annak kevés konfliktusa van, mert környezetével szemben empatikusabb tud lenni.

Abban szeretnénk segíteni, hogy ezt sokan magukénak érezzék és megtapasztalják.

Kommunikációs, csapatépítő, vezetőképző, konfliktus kezelő, asszertivitás tréninget, vagy egy komplex, mindegyikből egy kicsit tartalmazó összeállítást is össze tudunk állítani, minden cégre és csoportra, a kéréseknek megfelelően testre szabva.

A tréningek minden esetben gyakorlat orientáltak, ősi ösztönünkre, a játék szeretetére és a jókedvre építve, miközben megfelelő kivezetéssel mindenki saját maga vonja le a megbeszélések alatt a tanulságokat.

Hogyan osszunk le feladatokat, hogy a munka lehető leghatékonyabb legyen és közben a dolgozó is jól érezze magát?
Miként növeljük a beosztottaink csapatösszetartását, hogyan teremtsünk a nagy leterheltség ellenére jó hangulatot? Mitől válik a csoport csapattá?
Hogyan válhatunk még toleránsabbá és hogyan vihetjük tovább az elfogadó képességet a munkatársaink felé?
Hogyan kezeljük a munkahelyi konfliktusokat? Hogyan kommunikáljunk, hogy a problémák kezelhetőek legyenek és ne félreértéseken alapuljanak?
Hogyan tegyük motiváltabbá a munkatársainkat?

Ezekre és számos egyéb kérdésre keressük közösen a választ sok-sok szemléltető játékon, gyakorlaton és modellen keresztül, élvezetes, sodró hangulatú tréning formában.

A tréningek kültéren és beltéren egyaránt megvalósíthatóak, biztonságosak, balesetveszélyes helyzeteket nem okoznak.
Amennyiben elmélyültebb, hosszabb távon ható munkára van szükség, a beltéri helyszín a kedvezőbb, mert a figyelem könnyebben összpontosul.
Lehetőség van egymásra épülő, pl. fél évenként ismétlődő tréning sorozat megszervezésére is.

Kérjük keressenek minket, ha tréninggel szeretnék munkatársaik közérzetét, cégükhöz való lojalitását és hatékonyságát javítani, mert mindig van hová fejlődnünk, a tanulás egy életre szóló feladat.

Close Menu