Generációk együttműködése

"Bezzeg az én időmben... Ezek a mai fiatalok..."

Az idő múlásával egyre több hasonlóan kezdődő véleménynyilvánítást hallhatunk azon generációk képviselőitől, akik merőben eltérő körülmények között élvezték szabad gyermekkoruk gyönyöreit. El kell ismernünk, hogy a szakadék az idősödő generációk és a mai fiatalok között egyre szélesebb, ami nagyrészt a minket körülvevő, mindennapjaink részévé váló s exponenciálisan gyorsuló technológiai fejlődésnek is köszönhető. Eljutottunk arra a szintre, hogy nem kell a nagyszülő és unoka közötti különbségeket kutatni, bőven elég egy, a munkahelyen már évek óta dolgozó, stabil pozícióval rendelkező munkatársat és egy újonc, friss diplomás ifjút összehasonlítanunk. 

 

Különböző generációk képviselői mindig is rögös úton találták meg az egymáshoz vezető legcélratörőbb kommunikációs formát. Manapság úgy tűnhet, hogy nem is ugyanazt a nyelvet beszélik, még ha a származásuk egyezik is. Az Y-generáció pár éven belül az elérhető munkaerő 30%-át fogja jelenteni, amire a legtöbb cég, vagy annak dolgozói nem állnak készen. 

 

Hogyan lehetne a frusztrációt és a folyamatosan kialakuló konfliktusokat átfordítani és elkerülni? Miként értessük meg magunkat és értsük meg az ifjú, önbizalommal teli titánokat? 

 

Ezen kérdések megválaszolására kifejlesztett tematikus tréningünk célja, hogy bemutassa a feltörekvő generációk erősségeit és egy stabil alapot adjon a sikeres, hatékony és zökkenőmentes együttműködéshez. 

 

Hisszük, hogy minden egyes személyben lapul olyan kiaknázandó erősség, ami senki másban sincs ugyan abban a formában jelen és ami egyedivé teszi őt. Általánosságban mindez igaz a generációkra is. 

 

Keressen minket, hogy segíthessünk felszínre hozni az erősségeket és eszközöket adni a produktív munkához a generációk között!

Close Menu