Értékesítési hatékonyságot növelő online program

Hogyan lehet értékesíteni egy értékesítőknek szóló tréninget?

Mi lehet a megfelelő hívó szó?

Az értékesítésben, felsővezetői munkakörben összegyűjtött 20 évnyi tapasztalat birtokában nyugodt szívvel kijelenthető, hogy nincs biztos recept, de a jó minőségű termék mindig megtalálja a piacát.

Miért érdemes bizalmat szavazni nekünk?

Minden üzleti vállalkozást egy cél motivál, a profit. Az eredményesség alapja a munkatársak hatékonysága. Ezen a területen tudunk mi segítséget nyújtani. Fejlesztjük a céghez való lojalitást, a kommunikációt, a megfelelő ügyfél megközelítést és kapcsolattartást.

Mit tartunk fontosnak az értékesítési folyamatban?

10 pontban foglaltuk össze azokat az alapelveket, amelyek mentén az értékesítők képzése halad:

– TERÜLETI KÉPVISELŐK ETIKAI KÓDEXE –

Te vagy a cég arca, te teremted meg a személyes kapcsolatot a munkáltatód és az ügyfeled között. Bár terméket értékesítesz, első körben mindig magadat adod el. Bizalmat kaptál, felelősséged van az első bemutatkozástól kezdődően.

Az ügyfelednek kevés ideje van, nem te vagy az első és utolsó, aki kér belőle. Törd meg a jeget, építsd ki a bizalmát, hogy azt érezze megérte rád szánnia!

Ismerd meg minél hamarabb az ügyfeled személyiségét, hogy kapcsolódni tudj hozzá! Ehhez szükséged van önismeretre is!

Legyél empatikus!

Ne az eladás legyen a fókuszban, hanem a probléma megoldás! Érezze az ügyfeled, hogy egy szolgáltatás csomagot kap, nem csak az árut.

Ismerd a piaci környezetet és mindennél jobban a termékeiteket, a szolgáltatásaitokat és a saját kereteidet!

Soha ne mondj rosszat a konkurenciáról! Kérdezd az ügyfelet az esetleges beszerzési problémákról és nézd meg, ti hogyan tudnátok az adott helyzetben segíteni!

Konfliktus helyzetek rendszeresen adódnak. Képviselned kell a céged és az ügyfeled érdekeit is, így konfliktus kezelésben és probléma megoldásban jártasnak kell lenned!

Ha új ügyfélnél jársz ne feledd, már kialakult kapcsolatrendszere van, nem azzal ébredt, hogy ma új beszállítót kell keresnem. Hagyj nyomot benne, hogy ne felejtsen el! Ismerd meg minél jobban, figyelj a jelekre, szerezz minél több információt a beszerzési rendszerükről!

Az elutasítás mindenkinek fáj. Ha úgy érzed sikertelen volt a próbálkozásod adj időt magadnak, hogy elmúljon a negatív érzés és ismételten energiával teli legyél. Összegezd a tanulságokat! Próbálkozz újra, keress más módszert!

Az összesen 24 órás időtartamot átölelő, gyakorlatias, online tréningünk cégre és személyre szabott időbeosztásban rendelhető meg.

Minimum létszám 5 fő, maximum 8 fő csoportonként.

Close Menu