"Álarc mögött" online tréning

Mindenki hord álarcot. Van akinek engeded, hogy mögé lásson és van aki engedi, hogy mögé láss. A kérdés az, hogy az már a tényleges valóság, amit az álarc mögött megtapasztalsz, vagy illúzió?

Kerültél már olyan szituációba, hogy azt hitted nagyon ismered a másikat, de hatalmasat csalódtál benne és elgondolkodtál, ismerem én az embereket? 

Szeretnél olvasni a sorok között és tényleg tudni milyen emberek vesznek körül? Szeretnéd csökkenteni a hibázási lehetőségeket?

Hiszel abban, hogy ahogyan te viszonyulsz a világhoz a világ is úgy viszonyul hozzád és ugyanez érvényes a kapcsolatainkra is?

Ha szeretnél résztvenni egy izgalmas utazáson, amelynek során önismerettel gazdagodsz és megismersz jó pár olyan segédeszközt, amivel harmonikusabbá teheted kapcsolataidat és beláthatsz az álarcok mögé, akkor köztünk a helyed, jelentkezz!

A három alkalom során olyan embereket ismerhetsz meg, akiket torzítások nélkül fogsz látni, akikben megbízhatsz és akik a saját tapasztalataikkal fognak segíteni, hogy utat találj az egyik legnehezebb tanulási folyamatban, a legbonyolultabb élőlény, az ember megismerésében.

A kis létszámú tréning online zajlik, így nincs akadálya a köztünk lévő távolságnak, bárhol is legyél!

Három napos tréning közösen egyeztetett időpontban zajlik általában hétvégi napokon két hetente. A jelentkezés folyamatos, így amint összegyűlik egy-egy csoport a hullámvasút indul!

Close Menu