eric-wang-NqCK_XkrtCY-unsplash

Mi teszi a Harmónia programot különlegessé?

– Mi is az a Harmónia program?
Egy újszerű időtöltés, ami örömet okoz és segít.

– Miért jött létre?
Ha valaki 2019-ben azt mondta volna nekünk, hogy életünk gyökeresen megváltozik, hitetlenül néztünk volna rá.
A hirtelen jött nagy váltás és kiszámíthatatlanság szinte mindenkiben feszültséget, bizonytalanságot, esetleg félelmet szült.
Nem tudunk a megszokott módon kapcsolatot tartani. A baráti, családi érintkezéseink megváltoztak, egzisztenciák mentek tönkre, nem tervezhetünk.
A lelki megrázkódtatásaink kimenetele még nem látható, de az közismert tény, hogy a testi és a lelki egyensúlyunk egymással szorosan összefügg. Az egészségünknél nincs nagyobb kincsünk.
A Harmónia program feladata az, hogy minél hatékonyabban tudjuk megvédeni, vagy újraépíteni a testi-lelki harmóniánkat.

– Hogyan kell elképzelni a programot?
11 héten keresztül, ugyanabban az időpontban 2 órás, interaktív online foglalkozások lesznek maximum 8-8 fős csoportokkal.

– Mi a célkitűzése a Harmónia programnak?
Egyrészt 11 témán keresztül, 11 oldalról közelítjük meg, hogyan váljunk igazán harmonikussá. A programsorozat végére egy átfogó kép, egy új, harmonikus életszemlélet alakul ki.
Másrészt a csoportokon belül olyan bizalmi légkör jön létre, ami életre szóló barátságokat eredményezhet. Most különösen fontos a kapcsolatépítés, a kapcsolódás, hiszen a legtöbbet közösen tehetjük egymásért a nehéz helyzetekben. Már akkor azt mondhatjuk, hogy megérte, ha akár csak egy magányos Harmónia-tagunkat felhívja valamelyik csoporttársa szenteste.

– Mit ígérhetünk?
Jókedvet, humort, támogató légkört, új ismeretségeket, barátokat, őszinte beszélgetéseket, nyitottságot és egy új, harmonikus látásmódot, ami segít a jelenlegi szituációban is.

– Milyen témakörökkel foglalkozunk?
Olyan témákkal, amelyekkel minden nap találkozunk, de ritkán hallunk róla, mások hogyan élik meg. Pedig egy cipőben járunk, problémáink, félelmeink hasonlóak, így a megoldásokban is tudunk egymásnak segíteni.
A témáink egyéni, társas, kapcsolati és családi harmónia.
Csalódásaink, félelmeink, érzelmeink és konfliktusaink harmonikus megélése. Lesz szó a boldogságról, empátiáról, a generációk közötti harmónia megteremtéséről és sok-sok önismeretről is.

– Kizárólag csoportos feldolgozásra van mód?
Ha valaki azt érzi, hogy egyéni foglalkozást igényel, azt külön egyeztetjük vele. A csapatunkban van tréner, coach, pszichológus, természetgyógyász, karriercoach, gyászterapeuta, így több oldalról is segíteni tudjuk az egyéni fejlődést.

– Kinek szól a program?
Gyakorlatilag mindenkinek, akinek fontos, hogy minél kiegyensúlyozottabbá váljon, aki szeretne minőségi ismeretségeket kötni, szeretne másoknak segíteni azáltal, hogy odafigyel rá, meghallgatja.

– Hogyan állnak össze a csoportok?
A jelentkezést követően mindenkivel felvesszük a kapcsolatot, időpontot egyeztetünk, hogy kinek mikor a legmegfelelőbb.
Lesz nyugdíjasoknak szóló Harmónia programcsomag és aktív dolgozóknak is, hiszen a problémák, érdeklődési területek is különbözőek.

– Miért 11 alkalom?
Idő kell ahhoz, hogy bizalmi légkört alakíthassunk ki a csoportokon belül.
A megszokás, a heti fix időpont segít abban, hogy beépüljenek, szokássá váljanak az elhangzottak.
Szeretnénk, hogy aki belevág, pontosan azt kapja, amit szeretne, amit elképzelt. Ezért csak az első alkalom után kell eldönteni, hogy szeretne-e részt venni a 10 alkalmas nagy utazáson. Ez a program olyan lesz, mint egy izgalmas sorozat, magával ragad és rabul ejt.

– Hogyan kell elképzelni egy foglalkozást?
Játékosan, közös beszélgetésekkel, gyakorlatokkal, amiben mindenki saját habitusának megfelelően vehet részt. Semmi sem kötelező, de fejlődni mindenki tud általa. Nagyon fontos számunkra a humor, így arra garantáltan lehet számítani. A témavezető nem arra törekszik, hogy minél több elméletet adjon át, hanem arra, hogy gyakorlatokon keresztül közelítse meg az aktuális témát, és mindenki magáénak érezze az alkalmat.

– Mikor indul a Harmónia program és meddig tart?
December elején indul a csoportok létrejöttével folyamatosan.

– Mi lesz a 11. alkalom után?
Mindenki automatikus Harmónia Klub-taggá válik. A járványhelyzet elmúltával személyes Harmónia programrendezvényeink lesznek a klubtagok számára, és maga a program is elérhető lesz személyes formában is.
Ha valaki szeretné folytatni a Harmónia programot, arra egy újabb 10 alkalmas izgalmas sorozat vár.
Terveinkben szerepelnek tematikus foglalkozások is, például a természetgyógyászat és stresszkezelés témakörén belül.

– Mi a feltétele a részvételnek?
Heti 2 óra ÉNidő.
ZOOM alkalmazáson keresztül zajlanak a találkozások, így lehetőleg nagyobb képernyőjű eszközt javaslunk, amelyre telepítve van a ZOOM. Ez lehet tablet, laptop vagy asztali számítógép.
Ha asztali gépről kapcsolódik valaki, akkor szükség van füles mikrofonra és kamerára.
A csoportok tagjai a Facebookon tudnak majd egymással érintkezni, így mindenkitől azt kérjük, hogy legyen Fb-profilja.

– Hogyan lehet jelentkezni a programra?
A jelentkezes@harmoniaprogram.hu e-mail-címre kérünk egy levelet, amelyben szerepel a jelentkező vagy a megajándékozott neve, telefonszáma és e-mail-címe.

– Lehet ajándéknak is szánni a Harmónia programot?
Igen, hiszen ez az élmény egy igazán értékes és szép ajándék lehet. Csak annyit kérünk, hogy ne legyen meglepetés az ajándékozottnak, hiszen csak akkor tudja jól érezni magát egy interaktív program során, ha igazán szeretne részese lenni.

– Mennyibe kerül a Harmónia program?
Az első alkalom 3 000 Ft, a folytatás 30 000 Ft/10 alkalom.
Az első 10 jelentkező 20% kedvezményben részesül.

– Hogyan lehet befizetni a programot?
A jelentkező e-mailben kap egy díjbekérőt, ami alapján átutalja az összeget, vagy ha erre nincs lehetősége, postán is feladhatja a címünkre. Fontos, hogy a díjbekérő sorszáma szerepeljen megjegyzésként, hiszen ezzel tudjuk azonosítani a beérkezett összeget.

– Milyen adatokat kell megadni?
Csak a legszükségesebb adatokat kérjük, és azokat az adatvédelmi szabályzatunknak megfelelően kezeljük.
A kapcsolattartáshoz név, e-mail-cím és telefonszám, a számlázáshoz pedig számlázási adatok.


Szeretettel várja a jelentkezőket a Harmónia program csapata!

Keress minket elérhetőségeinken!

Mobil: 06 (30) 340-6590
E-mail: jelentkezes@harmoniaprogram.hu

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Close Menu